Programudvikling

Vi udvikler software der håndterer dataintegration og som kan automatisere jeres manuelle processor.
Vi laver også software der kan håndtere et lidt mere overordnet niveau som henter og sender data fra forskellige systemet som kan redigeres og gemmes, så i ikke skal operere i flere systemer ad gangen. Vi udvikler primært software i følgende teknologier:
C# .NET, Python, PHP, NodeJS, Angular, bootstrap, MSSQL of MYSQL men kan også håndtere andre teknologier.

Dataintegration

Vi sørger for at dine systemer udveksler data med hinanden så i undgår manuelle processor der kan oversættes til automatik. Det kan bl.a. være jeres sikringssystemer, Bygnings automatik og HR. Vi kan få jeres systemet til at snakke sammen, så du ikke skal operere i flere forskellige systemet samtidig, vi kan f.eks. få jeres adgangs kontrolsystem til at hente data fra jeres HR så i slipper for dobbelte indtastninger. Vi kan hente alarmer og input ud fra de fleste systemer og sende dem videre til et f.eks. overordnet system eller mellem systemer, det kunne være input fra jeres Alarm system til jeres CTS system eller omvendt da der mange gange skal bruges sensorer på de samme enheder (vinduer, døre, bevægelses sensorer).

Teknisk rådgivning

Vi rådgiver inden for valg og implementering af systemer inden for Gæsteregistrering, Adgangskontrol, Indbrudsalarm og video overvågning samt integration heraf. Vi vil være din sparringspartner ift. servervalg, opsætning i jeres IT-miljø og hjælpe med at kommunikere løsningerne fra Fysiske behov til IT struktur. Vi hjælper med opsætning af servere og SQL databaser til bl.a. Milestone, AEOS m. flere.
Vi kan som teknisk rådgiver hjælpe jer med opsætning af servere, tilføjelse og administration af enheder på jeres netværk, samt aftale og navigere i jeres IT-miljø ud fra jeres politikker. Vi hjælper også med support opgaver til egne eller eksterne teknikere på jeres systemer så der bliver en rød tråd igennem jeres opsætning som er nem at dokumentere.